Fremtidens leverandør af genbrugt IT

Vi drømmer om en verden hvor bæredygtige muligheder ikke tvinger dig til at vælge mellem produktkvaliteten og prisen. Men vi drømmer ikke bare, vi handler, fremmer ansvarligt ressourceforbrug og gør det muligt for individer at være miljøbevidste på deres præmisser.

Når du køber upcycle it refurbished IT udstyr, er du med til at gøre en stor forskel for miljøet. upcycle it har i mange år fokuseret på genanvendelse, renovering og genbrug af brugte computere og andet IT-udstyr til gensalg.

upcycle it er en del af den cirkulære økonomi trend og har haft fokus på miljøet i mange år. Vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder et refurbished produkt som sparer miljøet for CO2 udledning og farligt IT-affald.

upcycle it upcycler 90% af alt det IT-udstyr de får ind og ud af de resterende 10% recycles 89,57% metaller og andre råstoffer materiale fra computeren.

Det betyder at af de ca. 250.000 enheder, upcycle it behandler årligt, bliver 99% genanvendt. Men det stopper ikke her. Inden for de næste 5 år har upcycle it sat sig et ambitiøst mål om at nå 750.000 enheder pr. år, hvilket vil spare miljøet for over 100.000 tons CO2 udledning og for at en masse farligt IT-affald ikke ender på lossepladser i Asien og Afrika.

2 års garanti.

Du får altid 2 års garanti på alle vores IT-produkter

Mindre e-affald

Ved køb af genbrugt IT, er du med til at formindske mængden af e-affald

Gratis fragt

Hos upcyle it kan du altid være sikker på fri fragt på alle din køb

Gode grunde til og handle hos os

Om du ønsker at skåne miljøet, bevare jordens ressourcer eller blot ønsker at spare penge på dit næste køb, så er alle grunde gode nok til at vælge genbrugt IT-udstyr fra upcycle it. 

upcycle it er en del af den cirkulære økonomi trend og har haft fokus på miljøet i mange år. Vi stolte over at kunne tilbyde vores kunder et refurbished produkt som sparer miljøet for CO2 udledning og farligt IT-affald. upcycle it upcycler 90% af alt det IT-udstyr de får ind og ud af de resterende 10% recycles 89,57% metaller og andre råstoffer materiale fra computeren.

Kundetilfredshed
0%
Landets bedste priser
0%
Retursager
0%
Holdet bag

upcycle it består af et hold af refurbished eksperter, som alle arbejde for at kunne levere de bedste og mest prisvenlige produkter til dig som køber.